Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

VIDEO | Accident grav în zona Lidl Turda - 3 autoturisme implicate, un singur vinovat

Eveniment
Tools
Typography

În această seară - joi, 23 septembrie - în zona magazinului Lidl Turda a avut loc un grav accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Din relatările martorilor oculari, şoferul unui autoturism care se deplasa pe Calea Victoriei dinspre Câmpia Turzii cu direcţie zona Materna, fiind banda a doua, rula cu viteză în momentul în care a ajuns în zona în care trebuia să intre pe banda întâi şi, din cauza vitezei, a intrat în jaloanele dintre cele două sensuri de mers şi a lovit un autoturism de pe prima bandă care aştepta în coloană pe acelaşi sens de mers, după care a fost proiectat într-un al treilea autoturism.

Potrivit martorilor, în urma impactului, autoturismul care circula cu viteză pe banda a doua s-a răsturnat pe plafon, fiind readus pe roţi de către oameni aflaţi la faţa locului.

Mai multe informaţii, în măsura în care acestea vor sosi de la IPJ şi ISU.

UPDATE 22.14 (IPJ CLUJ):
Conducătorul auto de 65 de ani, din Turda, care se deplasa pe Calea Victoriei ar fi schimbat banda de circulație, intrând în coliziune cu un auto condus de un bărbat în vârstă de 40 ani.
Ulterior autoturismul conducătorului în vârstă de 65 de ani a fost proiectat într-un alt autoturism.
A rezultat vătămarea corporală a conducatorului care a efectuat manevra de schimbare a benzii de circulație.
Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS