Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Grav accident la Tureni! Bărbat de 36 de ani, decedat

Eveniment
Tools
Typography

În această seară, vineri, 3 septembrie, în jurul orei 19.50, în zona localității Tureni, a avut loc un eveniment rutier între 2 autoturisme. Potrivit ISU Cluj, două autospeciale, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată în urma accidentului rutier.

Din primele date - precizează IPJ Cluj - conducătorul unui autoturism, în vârstă de 36 de ani, din Tureni, care se deplasa din direcția Turda spre Cluj-Napoca, la intrarea în localitatea Tureni ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum local, intrând în coliziune cu un autoturism condus din direcția Cluj-Napoca spre Turda, de un bărbat de 36 de ani, din Apahida.

În urma evenimentului cei doi conducători auto au fost răniți, la faţa locului pompierii găsind două autoturisme avariate, dintre care unul ieșit în afara părții carosabile, iar un bărbat se afla întins pe carosabil în stop cardio-respirator.

Bărbatul din Apahida a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate, celuilalt conducător auto fiindu-i aplicate manevre de resuscitare la locul accidentului. Din nefericire, bărbatul a fost declarat decedat!

Conducătorul auto de 36 de ani, din Apahida, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS