Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Delegaţia municipiului Câmpia Turzii, prezentă la arborarea celui mai mare drapel al Republicii Moldova

Eveniment
Tools
Typography

O delegație a Municipiului Câmpia Turzii este prezentă, în perioada 26-29 august 2021, în orașul Cimișlia, raionul Cimișlia, Republica Moldova.

Membrii delegației au participat ieri, 27 august 2021, la evenimentele menite să marcheze 30 de ani de independență statală a Republicii Moldova. La ceremonie au mai luat parte președintele raionului Cimișlia, Mihai Olarescu, primarul orașului Cimișlia Sergiu Andronachi, precum și reprezentanți ai societății civilie, ai armatei și ai Consiliului Orășenesc Cimișlia.

Cu acest prilej, autoritățile de la Cimișlia au inaugurat cel mai mare drapel național de pe teritoriul Republicii Moldova. Acesta a fost donat de către mai multe asociații, care reprezintă diaspora Republicii Moldova.

Ulterior, invitații de onoare, printre care și primarul Municipiului Câmpia Turzii, au rostit alocuțiuni pentru a marca solemnitatea evenimentului.

„Mă aflu astăzi aici în fruntea unei delegații formată din șase persoane, pentru a vă aduce salutul prietenesc și frățesc din partea locuitorilor Municipiului Câmpia Turzii. Mă închin cu respect în fața veteranilor prezenți astăzi, aici și felicit administrația publică locală din Cimișlia pentru că nu-i uită și pentru că-i respectă, deoarece acești oameni au pus independența și demnitatea statală a Republicii Moldova mai presus de propria integritate corporală. Vă felicit cu ocazia acestei zile minunate și vă urez La Mulți Ani!”, a declarat Dorin Nicolae LOJIGAN, în cadrul alocuțiunilor dedicate evenimentului.

După urcarea drapelului pe catarg, oficialitățile au depus coroane de flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare si Sfânt; Monumentul Eroilor – scările Prahovei, Monumentul Ostașilor căzuți pe câmpul de luptă în Războiul din Transnistria. Evenimentul s-a încheiat cu o vizită la Muzeul de Istorie, Etnografie și Artă din orașul Cimișlia.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS