Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

47 de cupluri, felicitate de administraţia turdeană pentru celebrarea Nunţii de Aur

Eveniment
Tools
Typography

Vineri, 27 august, în Sala Mare a Primăriei a fost celebrată iubirea prin premierea a 47 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Nunta de aur sau o viață de om, în care acești oameni minunați au trecut împreună prin toate bucuriile dar și prin încercările vieții. Ne bucurăm să avem în comunitatea noastră aceste modele de viață care iată ne învață pe noi toți ce înseamnă familia și rolul ei în societate.

Ceremonia de astăzi a fost depre voi, seniorii orașului, prilej de bucurie prin care să vă reamintim cât de importanți sunteți pentru noi toți. Vă urăm încă o dată  mulți ani împreună, cu sănătate și împliniri.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS