Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Ce spune ISU Cluj că a constatat în Ocolişel, comuna Iara! 

Eveniment
Tools
Typography

Drumul a fost afectat în mare proporție fiind impracticabil, o porțiune a fost surpată la cca doi km înainte de intrarea în localitate. De asemenea, mai mulți copaci de mari dimensiuni erau căzuți peste drum. La copacii respectivi nu s-a putut ajunge cu autospeciale sau alte utilaje pentru a fi îndepărtați de pe carosabil.

A fost afectată o parte din rețeaua de alimentare cu energie electrică din localitate, astfel cca 30 de gospodări erau decontate de la rețea în aceste momente. Avaria urma să fie rectificată de către echipele specializate ale furnizorului de utilități, iar generatoarele mobile n-au putut ajunge în localitate deoarece drumul de acces era blocat.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență a anunțat că vor fi realizate lucrări de reparații a drumului, astfel încât să se poată acționa pentru remedierea aspectelor menționate mai sus.

Pompierii au cercetat toate gospodăriile din localitate și nu au fost identificate persoane a care să fie în pericol și nici subsoluri inundate cu apă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS