Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Accident grav în judeţul Cluj: un barbat decedat, o femeie de 39 de ani şi un copil de 4 ani, accidentaţi

Eveniment
Tools
Typography

Un grav accident rutier a avut loc pe raza localităţii Mihăeşti, comuna Sânpaul: e vorba de o coliziune între un autoturism şi un autocamion.

Autoturismul, condus în direcția județului Sălaj de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autocamion.

Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 15.00.

La fața locului a fost dislocat un dispozitiv mărit pentru gestionarea situației de urgență, constituit din patru autospeciale, două echipaje SMURD, două SAJ și un elicopter SMURD.

O femeie de cca 40 de ani a fost descarcerată din autoturism și a fost preluată de către elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital.

O fetiță de 4 ani a primit asistență medicală de urgență la fața locului și a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul accidentului au constatat că un bărbat, de cca 40 de ani, prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea a două persoane din autoturism, o femeie de 39 de ani și un minor în vârstă de 4 ani” menţionează şi IPJ Cluj, precizând că “Șoferul autocamionului, un bărbat de 44 de ani, din județul Neamț a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS