Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Accident rutier Luncani. Două autoturisme şi un autocamion implicate!

Eveniment
Tools
Typography

Un autoturism care se afla stationat, intentionand să patrunda pe partea carosabilă a fost acrosat de un alt autoturism care se deplasa în același sens, din direcția Luduș-Turda, fiind ulterior proiectat pe sensul opus, unde a intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule.

Ca urmare a evenimentuluui rutier, o autospecială și un echipaj SMURD au intervenit pentru a gestiona urmările accidentului produs pe raza localității Luncani.

Pompierii au găsit un autocamion și două autoturisme avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

Patru persoane au fost consultate la fața locului.

O femeie de 52 de ani, din Germania, pasager în autoturismul care a stationat si intenționa să pătrundă pe partea carosabilă, proiectat în ansamblul de vehicule) a fost transportata la o unitate medicală.

Conducatorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS