Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
113 New Articles

Grav accident la Luncani! Persoane descarcerate şi transportate la spital!

Eveniment
Tools
Typography

În această dimineaţă (2 iulie) în jurul orei 6.00, pe raza localităţii Luncani s-a produs un grav accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară.

Potrivit IPJ Cluj, un conducător auto în vârstă de 30 de ani, din județul Covasna, care se deplasa pe DN15 E60, din direcția Luduș spre Turda, ajuns în localitatea Luncani, a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula pe sensul opus de mers, condusă de un bărbat de 30 de ani, din județul Galați.

Din informaţiile ISU Cluj, la faţa locului au fost dislocate o autospecială cu modul descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ pentru gestionarea situaţiei de urgenţă cauzate de evenimentul rutier.

În autoturism se aflau încarcerate un bărbat și o femeie, care prezentau mai multe traumatisme și erau în stare de conștiență, cooperante. Pompierii au acţionat cu sculele hidraulice pentru a se tăia și extrage, cele două persoane încarcerate, folosind echipamentele speciale, astfel încât se nu le fi agravate leziunile suferite, victimele fiind preluate de ambulanțe și transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Un al doilea bărbat a fost consultat la locul accidentului și a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

De asemenea, IPJ precizează că cei doi conducători auto implicaţi în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În plus, pompierii au acționat pentru descarcerare, acordarea primului ajutor calificat și au sprijinit eliberarea căii rutiere pentru a se putea relua traficul rutier în siguranță.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS