Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Fotografiile artistului Sebastian Luca, într-o expoziţie de Ziua Eroilor, la Broşteni

Eveniment
Tools
Typography

Artistul fotograf turdean Sebastian Luca a fost prezent, prin lucrările sale de artă fotografică, într-o expoziţie dedicată eroilor, la Biserica Muzeu “Ion Creangă” din Broşteni.

Am avut onoarea să participăm la inițiativa dezvoltată de primarul Alexandru Hurjui și, pe această cale, le mulțumim tuturor organizatorilor și partenerilor evenimentului: Primăria orașului Broșteni, județul Suceava, Consiliul Local Broșteni, Asociația Potaissa Art, Asociația Culturală Muntenii Broștenilor și Asociația Brogrup, Broșteni” scria artistul fotograf Sebastian Luca în contul său de pe reţeaua de socializare facebook.

La rândul său, pe aceeaşi reţea de socializare, Alexandru Hurjui - primarul oraşului Broşteni - a marcat evenimentul desfăşurat cu ocazia Zilei Eroilor: “Mulțumiri deosebite și partenerilor noștri de la Asociația Potaissa Art, Asociația Culturală Muntenii Broștenilor și Asociația Brogrup Broșteni pentru expoziția de fotografie dedicată eroilor și organizată la Biserica Muzeu «Ion Creangă» din Broșteni. Fotografiile au fost realizate de artistul Luca Sebastian Vasile”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS