Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Rezultatele Carnavalului județean online

Eveniment
Tools
Typography

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda a organizat în perioada 24- 28 Mai 2021, carnaval județean online adresat tuturor copiilor din județul Cluj cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. La eveniment au participat 10 copii din municipiul Turda și Cluj-Napoca.

Toți cei 10 participanți sunt declarați câștigători: Botorea Iulia (Cenușăreasa), în grupa mare la Grădinița Dr. Ioan Rațiu- Turda, Cucea Maria, în grupa mijlocie la Grădinița Căsuța piticilor Turda, Florea Sofia Irina de la Grădinița ”Poiana cu castani”- Turda, Gîltan Carla, grupa Ciupercuțelor la Grădiniţa ”Dr. I.Raţiu” și Gîltan Cristian, grupa Iepurașii de la Grădiniţa ”Dr. I Raţiu”- Turda, Jucan Karina-Sophia (Rapunzel), grupa mijlocie la Grădinița cu program prelungit ”Sfânta Maria”-Turda, Moldovan Ana Irina (Clopoțica), clasa I la Școala M. Eminescu Cluj-Napoca, Moldovan Sofia Giuluia, elevă în clasa I B Școala Gimnazială ”T Murășanu” Turda și Moldovan  Maya Carina, grupa Ciupercuțelor de la Grădinița Dr I Rațiu- Turda și Szabo David Nicholas, grupa mică la Creșa  ”Josika Miklos” Turda. Organizatorii mulțumesc părinților și felicită toți participanții.

Datorită vremii nefavorabile anunțate pentru ziua de 1 Iunie, nu se mai organizează festivitatea de premiere. Participanții la carnaval se pot prezenta după premii (diplome, cărți, baloane și dulciuri) la sediul central al bibliotecii începând de Miercuri, 2 Iunie a.c., între orele 7-18.

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda
Tel: 0264.31.38.37
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS