Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Accident pe strada Constructorilor din Turda

Eveniment
Tools
Typography

Sâmbătă, 3 aprilie, înainte de ora prânzului, pe strada Constructorilor din Turda a avut loc un eveniment rutier, din primele informaţii fiind vorba de o tamponare fără victime.

Cel mai probabil, evenimentul s-a produs în urma neacordării de prioritate de către conducătorul autoturismului Skoda (autoturismul roşu), persoanei care se deplasa, regulamentar, pe strada Constructorilor, la volanul autoturismului Peugeot (cel gri închis).

O perioadă de timp, circulaţia pe strada Constructorilor din Turda s-a desfăşurat cu un oarecare grad de dificultate, cele două autoturisme ocupând una din benzile de circulaţie.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS