Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Accident de muncă la Gligoreşti. Un tânăr de 29 de ani a fost prins sub un mal de pământ

Eveniment
Tools
Typography

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Gligorești, comuna Luna, un mal de pământ s-a prăbușit peste o persoană.

La fața locului, s-a stabilit faptul că în timp ce se efectuau lucrări la o rețea de canalizare, un tânăr de 29 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, a fost prins sub un mal de pământ.

Acesta a fost scos de către echipajele de pompieri în stare de inconștiență, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare. După stabilizare, tânărul a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Aşa cum precizează şi ISU Cluj, “La fața locului a intervenit un elicopter SMURD care a continuat manevrele de resuscitare avansată și au readus semnalele vitale victimei. Bărbatul a fost preluat de către echipajul elicopterului SMURD și a fost transportat la o unitate spitalicească din Târgu Mureș”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS