Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Maşină răsturnată la Copăceni. Nimeni nu a fost transportat la spital. Şoferul era băut şi maşina avea ITP şi asigurarea RCA expirate.

Eveniment
Tools
Typography

În această dimineaţă, în jurul orei 10.30, a fost înregistrată o solicitare la ISU Cluj în legătură cu un eveniment rutier produs pe raza localităţii Copăceni.

ISU Cluj informează că o autospecială și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier la Copăceni, pompierii găsind la locul intervenției un autoturism răsturnat pe plafon, o autoutilitară avariată și ocupanții erau ieșiți din autovehicule.

O persoană a fost consultată de către echipajul SAJ fără a fi transportată la spital.

UPDATE IPJ Cluj, 14.25:
Un conducător auto de 31 de ani, din municipiul Turda, care se deplasa pe DN1 E 60, din direcția Cluj-Napoca spre Turda, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare întrând în coliziune cu o autoutilitară, ulterior răsturnându-se.
În urma evenimentului nu au rezultat victime.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză se efectuază cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.
Totodată, în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că autoturismul avea Inspecția Tehnică Periodică și asigurarea obligatorie expirate, polițiștii luând măsura retragerii certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS