Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Mica unire - precursoarea întregirii națiunii române

Eveniment
Tools
Typography

Se împlinesc astăzi 162 de la alegerea colonelului, Alexandru-Ioan Cuza ca domnitor atât în Valahia, cât și în Moldova, împlinindu-se astfel visul de veac al românilor, unitatea statală.

Scopul acelei generații de români a fost mai presus decât orice risc care ar fi putut să apară în momentul în care acea uniune națională a lezat interesele Marilor Puteri.

Astăzi, scopul nostru este să rămânem sănătoși și să facem tot ce ne stă în putință pentru a nu răspândi virusul cu care, deja de aproape un an, se confruntă întreaga planetă.

Deși ne-am dori, nu putem să ieșim în Piața Tricolorului pentru a juca Hora Unirii, așa cum am făcut în anii anteriori.

Cu toate acestea, vă rog să primiți din partea administrației publice locale de la Câmpia Turzii, astăzi, în zi națională, toată aprecierea noastră și felicitări sincere pentru responsabilitatea, solidaritatea și altruismul de care ați dat dovadă în această perioadă.

Sper că, prin menținerea măsurilor de distanțare socială și de protecție epidemiologică, alături de vaccinare, vom reuși ca – în 2022 – să ne putem prinde mâinile într-o horă nu numai a unirii, ci și a revenirii la normalitate!

La Mulți Ani, Câmpia Turzii!

La Mulți Ani, România!

Dorin Nicolae LOJIGAN,
Primarul Municipiului Câmpia Turzii

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS