Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Utilaj prins sub un versant. Intervenţie pentru acces spre cabina utilajului

Eveniment
Tools
Typography

În această dimineaţă - 2 noimebrie 2020 - ISU Cluj a informat că, în jurul orei 7:00, s-a anunţat, prin apel la 112 referitor la faptul că o persoană se afla în cabina unui utilaj greu prins sub un versant, în cariera Morlaca.

Intervine Detasamentul de Pompieri Huedin cu două autospeciale şi un echipaj de prim ajutor, un ofiţer şi 10 subofiţeri. În acest moment se lucrează cu două buldoexcavatoare pentru a se crea acces spre cabina utilajului surpins de pietre.”, informa ISU.

UPDATE 15.07
Persoana extrasă din cabina utilajului prins sub versant nu prezenta semne vitale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS