Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Cauza probabilă a incendiului de la Câmpia Turzii: jocul copiilor cu focul

(Sursa imagine: refleqtmedia.ro)

Eveniment
Tools
Typography

În seara zilei de sâmbătă, 17 octombrie, într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Oţelarilor din municipiul Câmpia Turzii a fost semnalat un incendiu. Potrivit ISIU Cluj, pompierii au fost alertaţi în jurul orei 20.30.

Au fost dislocate la fața locului o autospecială pentru stingerea incendiilor și o autoscară din Detașamentul de Pompieri Turda, precum și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei municipiului Câmpia Turzii” informa, în seara de 17 octombrie, la ora 21.33, ISU Cluj.

Potrivit aceleiaşi informări, până la sosirea pompierilor din apartament s-au autoevacuat o femeie şi doi copii, la faţa loculuipompierii găsind o încăpere cuprinsă în totalitate de flăcări, cu posibilitatea extinderii şi la celelalte încăperi.

Intervenția a durat cca 40 de minute, reușind să fie limitată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care a fost găsit. Focul a distrus obiectele din încăperea unde a izbucnit incendiul (mobilier, materiale textile și aparatură electronică) și a deteriorat celelalte încăperi ale apartamentului” mai informa ISU Cluj pentru ca ulterior, imediat după pora 22.00 să anunţe că “cercetările preliminare au dus la concluzia că, cel mai probabil, a fost jocul copiilor cu focul”.

 

(sursa imagine: refleqtmedia.ro)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS