Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

VIDEO | Cristian Matei: “Magazinul Auchan și-a deschis astăzi porțile la Turda!”

Eveniment
Tools
Typography

Le-am urat bun venit și mă bucur că au ales să deschidă aici un nou magazin, primul din orașul nostru. Turda este de interes pentru tot mai multe companii private, acesta fiind un indicator că orașul se dezvoltă și merge în direcția potrivită, pe un trend ascendent.

Prin deschiderea noului magazin Auchan la Turda au fost asigurate 70 de locuri noi de muncă până în prezent, cu perspective de creștere a numărului de angajați. Bun venit în Turda și sperăm să rămâneți cât mai mult! Succes!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS