Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

VIDEO | Un nou accident cu ieşire în decor pe Turda-Cluj

Eveniment
Tools
Typography

Azi, 22 iunie 2020 în afara localităţii Martineşti, a avuut loc un nou eveniment rutier. E vorba de o accidentare cauzată, cel mai probabil, de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Potrivit primelor informaţii furnizate de IPJ Cluj, o conducatoare auto în vârstă de 19 ani, din oraşul Teiuş, judeţul Alba, în timp ce se deplasa pe DN1 E60, din directia Turda spre Cluj-Napoca, nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi, în consecinţă, a parasit partea carosabilă.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Aceasta a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS