Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Un câine a fost salvat de pompieri la ieşire din Cluj-Napoca spre Feleac

Eveniment
Tools
Typography

Un echipaj de pompieri a intervenit, în jurul orei 14.40, pentru a salva un câine căzut într-un șanț, cu o adâncime de cca 2m, în apropierea ieșirii din municipiul Cluj-Napoca, spre localitatea Feleac.

Pe fundul șanțului erau acumulate mai multe deșeuri și reziduuri lichide, care impidicau câinele să iasă afară și îi puneau viața în pericol.

Câinele a fost scos de către echipajul de pompieri, fiind eliberat la fața locului. Acesta nu prezenta un comportament agresiv și se părea că este obișnuit cu zona, în apropiere fiind mai multe case particulare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS