Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Femeia care a produs accidentul de motocicletă, cercetată penal. Evenimentul, văzut din două perspective

Eveniment
Tools
Typography

Ieri, 10 mai, între localităţile Bogata şi Călăraşi a avut loc un eveniment rutier care s-a soldat cu rănirea a două persoane: o femeie de 42 de ani şi un bărbat de 53 de ani.

Potrivit informaţiilor oficiale, cauza evenimentului rutier a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Iată cum a fost prezentat evenimentul rutier din perspectiva ISU:

În jurul orei 17.00 au fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ ca urmare a unui accident rutier petrecut între localitățile Bogata și Călărași.
Pompierii au găsit la locul accidentului o motocicletă avariată și două persoane care prezentau multiple traumatisme, dintre care o femeie de cca 30 de ani era întinsă pe sol, în stare de semiconștiență. Bărbatul de cca 50 de ani era conștient și cooperant.
Pompierii au acordat primul ajutor calificat și au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență celor două persoane, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Ulterior, în această dimineaţa, IPJ Cluj a venit, la rândul său, cu precizări referitor la acelaşi eveniment rutier:

La data de 10 mai a.c., în jurul orei 16.40, o femeie de 42 de ani, din municipiul Turda a condus o motocicletă pe DJ161B, pe raza comunei Călăraşi, circulând din direcția Bogata spre Călăraşi, iar pe fondul neaptării vitezei la condiiţiile de drum, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a derapat şi a părăsit partea carosabilă.
În urma impactului, a rezultat rănirea femeii şi a unui bărbat de 53 de ani, din municipiul Turda, pasager moto.
Ambii au fost transportaţi la o unitate medicală, în vederea acordarii de îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere - femeia neavând permisul corespunzător categorei din care făcea parte vehicului respectiv şi încredințează un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS