Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
116 New Articles

Incendiu la Plăieşti din cauza neglijenţei. O femeie cu arsuri la nivelul feţei şi membrelor a fost transortată la spital

Eveniment
Tools
Typography

Două autospeciale pentru stins incendii au intervenit în cursul nopții trecute pentru a lichida flăcările care au cuprins o casă de locuit din localitatea Plăiești, comuna Moldovenești.

Alerta a fost dată în jurul orei 22.00, iar în momentul sosirii pompierilor casa, de cca 50mp, era cuprinsă în totalitate de flăcări.

O femeie în vârstă de cca 50 de ani a fost transportată la spital, de către un echipaj SAJ, cu arsuri la nivelul feței și a membrelor.

Operațiunile de stingere a focarelor și înlăturarea efectelor negative ale incendiului au durat în jurul a patru ore, având în vedere că în casă erau depozitate foarte multe materiale.

Locuința a fost distrusă în totalitate de flăcări având în vedere că aceasta era construită pe structură de lemn.

Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o neglijență privind depozitarea materialelor combustibile în apropierea sobei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS