Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Lovitură dată inconştienţilor amatori de şeptic, table şi alte “socializări” nerecomandate în zilele pe care le trăim

Administraţie
Tools
Typography

Din cauza indolenţei, inconştienţei şi a nepăsării unor categorii de cetăţeni care par să refuze să înţeleagă importanţa deciziilor care se iau tocmai în scopul apărării populaţiei, Primăria Turda se vede nevoită să treacă la luarea unor decizii suplimentare privind unele măsuri despre care unii cetăţeni spun că nu strica să fie luate mai repede.

Astfel, Primăria Turda este nevoită să suplimenteze măsurile luate în vederea limitării răspândirii coronavirusului în contextul pandemiei COVID-19.

Iată comunicatul transmis public de administraţia turdeană:

Astfel, ca măsură de prevenție, în vederea respectării recomandărilor și avertizărilor emise pe plan național, începând din dimineața zilei de astăzi, ora 7.00, am sistat accesul la locurile de joacă, locațiile pentru gimnastică medicală, foișoare sau alte tipuri de locuri de relaxare din localitate. Această acțiune face parte dintr-un amplu set de măsuri stabilite odată cu inițierea primelor acțiuni destinate limitării raspândirii virusului.
Pe această cale facem din nou apel la calm și responsabilitate, astfel încât să putem depăși împreună această situație, cu bine. Rugăm din nou persoanele vârstnice să rămână la domiciliu. Poliția Locală va face controale și vor fi amendați toți cei care stau în grupuri și nu respectă măsurile impuse.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS