Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

VIDEO | Întâlnire primar-antreprenori la Primăria Turda

Administraţie
Tools
Typography

Primarul Cristian Matei a avut luni, 27 ianuarie, o întâlnire, la Primăria Turda, cu reprezentanţi ai firmelor VIAROM, ACSA, CRIDOV ŞI WALHALLA, antreprenori care desfăşoară lucrări de modernizare a infrastructurii în municipiul Turda.

În cadrul discuţiilor s-a avut în vedere inclusiv deschiderea de noi şantiere la nivelul municipiului, fie că e vorba de proiectul european de mobilitate urbană, fie că era vorba de proiectele urbane Oprişani 3A şi 3B.

Iată ce a scris, despre această întâlnire, primarul Cristian Matei pe reţeaua de socializare facebook:

Astăzi am avut o nouă ședință de lucru cu o parte din antreprenorii care desfășoară lucrări de modernizare a infrastructurii în municipiul Turda, respectiv cu firmele VIAROM, ACSA, CRIDOV și WALHALLA.

Ne pregătim pentru demararea/continuarea lucrărilor, în baza proiectelor pe care le derulăm. Discuțiile de astăzi au vizat cartierul Băi, strada 22 Decembrie 1989, deschiderea unor noi șantiere pe străzile principale (proiect european de mobilitate urbană) și lucrările din cadrul Proiectelor Urbane Oprișani 3A și 3B.

Ne dorim să reintrăm în șantiere cât mai curând posibil, motiv pentru care au loc săptămânal discuții cu cei responsabili. În zilele următoare ne vom întâlni și cu reprezentanții Tirrena Scavi și Napoca, pentru discuții privind șantierele din Cartierul Industrial.

Am solicitat tuturor o planificare CLARĂ, pe zile, astfel încât să nu mai apară sincope și întârzieri. Sperăm ca antreprenorii să desfășoare lucrările conform acestui calendar, pe care îl vom verifica zilnic!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS