Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Ordinea de zi a şedinţei din 17 decembrie de la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 683/11.12.2019 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, forul deliberativ local de la Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă ordinară pentru marţi, 17 decembrie 2019, la ora 15:45.

Programată a se desfăşura în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea anulării creanțelor fiscale restante existente în sold la   31 decembrie 2019, mai mici de 40 lei.  
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a unui spațiu aflat în domeniul public al municipiului Câmpia Turzii.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii dreptului de folosință gratuită asupra unui teren atribuit în temeiul Legii nr. 15 din 2003.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea reţelei unităţilor de învăţământ care vor funcţiona pe raza Municipiului Câmpia Turzii, în anul şcolar 2020-2021.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea „Planului de acţiuni sau de lucrări de interes local” ce se vor executa de beneficiarii de ajutor social, în anul 2020, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordului cadru de colaborare între Municipiul Câmpia Turzii și unitățile de învățământ din municipiul Câmpia Turzii, în vederea desfășurării unor activități ale Centrului Cultural Câmpia Turzii.
  7. Diverse
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS