Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

„Orășelul copiilor” și patinoarul se deschid pe 6 decembrie, la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

A venit iarna, cel mai frumos anotimp al anului și, fiindcă decembrie este luna cadourilor și a copiilor, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a pregătit cel mai frumos cadou pentru cei mici.

Azi, 6 decembrie 2019, Moș Nicolae va aduce cu el deschiderea oficială a Orășelului Copiilor – un cadou de neuitat, unde cei mici vor interacționa cu personaje de poveste, într-o lume fascinantă a luminii, culorilor și cântecelor de iarnă.

Deschiderea „Orășelului Copiilor” și a patinoarului, la Arena de Tenis „Gavrilă Vaida” din Colonia Maria, care are loc pe 6 decembrie 2019, de la ora 17:00 aduce în fața celor mici personaje de poveste, ca Albă ca Zăpada sau statui vivante, precum “Crăiasa Zăpezii” și “Soldatul”.

 Totodată, în cadrul spectacolului pe gheață, pe patinoar evoluează Anna, Elsa și Olaf, personaje de desene animate atât de îndrăgite de copii.

„ În decembrie, totul este despre voie bună, lumini, culoare, copii. Orășelul Copiilor de la Câmpia Turzii a fost creat tocmai pentru a duce celor mici, cât și celor mari multă bucurie. Practic acest sport de multă vreme și am patinat cu fiecare prilej pe care l-am avut. În calitate de tată, vă pot spune că o oră pe patine valorează infinit de mult pentru copii, îndeosebi pentru faptul că acesta este un prilej perfect de a petrece timp alături de părinți, în cadrul unui decor de poveste”, transmite Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Vă invităm să fiți alături de noi, la deschiderea oficială a „Orășelului Copiilor” și a patinoarului și nu uitați că pe 6 decembrie 2019, de la ora 17:00, intrarea pe patinoar este liberă!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS