Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Sat, Jul
309 New Articles

VIDEO | Concret: Lucrările la Turda continuă

Administraţie
Typography

Mai multe curţi interioare din municipiul Turda - e vorba de curţi interioare unde sunt blocuri de locuinţe, ceea ce înseamnă că numărul beneficiarilor e mult mai mare - beneficiază de “lucrări de modernizare”, aşa cum anunţă primarul Cristian Matei pe pagina sa de pe reţeaua de socializare facebook.

Într-o postare în care ne anunţa că “Au început lucrările de modernizare a curţii interioare care deserveşte locuinţele de pe străzile Lotus 1-5, Lianelor 6-8, Amurgului 28-30 şi Toamnei 2-4”, primarul municipiului Turda detaliază:

De asemenea, pe strada Amurgului se vor finaliza în scurt timp lucrările derulate de Compania de Apă Arieș, după care vom demara lucrările de modernizare a infrastructurii.

Până la sfârșitul anului, dacă permit condițiile meteo, ne propunem să finalizăm din Proiectul Urban Oprișani 3A strada Amurgului (până la Mânzărie), curtea interioară de pe Calea Victoriei 112 – 116, curtea interioară de pe str. Lianelor 6-8, Lotus 1-5, Amurgului 28-32, Toamnei 2-4 și strada Toamnei.

Toate lucrările prevăd reabilitarea și modernizarea aleilor auto și a aleilor pietonale, modernizarea iluminatului ambiental cu corpuri moderne, reamenajări spații verzi, înființarea de noi locuri de joacă pentru copii, reamenajarea platformelor gospodărești, înființări de parcări de reședință și rețea de canalizare pluvială.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS