Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Scrisoare de mulţumire din partea Spitalului Municipal Turda pentru ASA Cons

Administraţie
Tools
Typography

Spitalul Municipal Turda este in proces de reabilitare si modemizare, etapa necesara acrcditarii. ln acest sens administratia locala.

Primaria Municipiului Turda, are un real aport, contribuind cu fonduri si logistica, la modcrnizarca Spitalului Municipal, efortul accstora fiind vizibil in ultimii ani.

Sporirea confortului hotelier fiind un deziderat asumat am trecut la inlocuirca cu forte proprii a conductelor pentru furnizarea agentului termic si a apei calde la sectiile oncologic si infectioase.

In finalinrea lucrarilor dc un rcal ajutor a fost societatea ASA Cons care ne-a furnizat, prin sponsorizare, placile de beton necesare acoperirii canalului termic.

Pe aceasta cale multumim conducerii societatii pentru implicarea in realizarea acestei lucrari care aduce o imbunatatire substantiala a confortului hotclier din cadrul Spitalului Municipal Turda.

Va multumim!

Cu stima,
Manager, Dr.Stanila Ovidiu Sebastian

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS