Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Administraţia turdeană iese în teren. Din nou! Şi invită cetăţenii la întâlniri şi discuţii libere

Administraţie
Tools
Typography

Printr-un anunţ public cu titlul “Ieşim din nou în teren şi vă invităm alături de noi”, administraţia turdeană aduce la cunoştinţa cetăţenilor interesaţi - mai cu seamă a celor direct implicaţi prin prisma zonei în care locuiesc - că urmează o serie de întâlniri ale primarului municipiului cu cetăţenii din zonele pentru care s-a anunţat implementarea proiectelor urbane:

Având în vedere că au început lucrările de implementare a Proiectelor Urbane Oprisani 3A și Oprișani 3B, primarul municipiului Turda are plăcerea de a invita toți cetățenii care locuiesc în zonele vizate să participe la o întâlnire în cadrul căreia vor fi prezentate implicațiile lucrărilor în execuție. De asemenea, este pregătită și o sesiune de discuții libere în vederea rezolvării a cât mai multe solicitări ale cetățenilor.

La aceste întâlniri vor participa primarul Cristian Octavian Matei și reprezentanți ai departamentelor de servicii implicate în derularea acestor proiecte.

Oprişani 3A - Miercuri, 18 septembrie, ora. 17.00, pe Str. Amurgului Nr. 23, bloc T, scara A (strada Amurgului intersecție tot cu Amurgului - Mânzărie)

Oprişani 3B - Vineri, 20 septembrie, ora 17.00, pe Str. Nuferilor Nr. 21 (intersecția străzilor Nuferilor, Narciselor și Zorilor)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS