Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

VIDEO | Un nou proiect din cadrul #TurdaDecide a fost demarat.

Administraţie
Tools
Typography

Proiectul #82 Amenajarea spaţiului verde şi a locului de joacă de pe strada Punţii nr. 25 este în implementare.

Prin acest proiect se va moderniza spațiul verde, vor fi montate bănci noi, vom înființa un nou loc de joacă pentru copii cu ansambluri noi, se vor reface parcările de reședință, se vor schimba corpurile de iluminat cu unele noi cu led, se vor monta cișmele de apă și noi locuri de depozitare a deșeurilor.

Aceste lucrări vor schimba total fața acestei zone. Implicarea cetățenilor prin depunerea de proiecte în cadrul #TurdaDecide se dovedește a avea rezultate spectaculoase!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS