Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Şedinţă joi, 25 iulie, la Câmpia Turzii. Şapte proiecte pe ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 399 din 19.07.2019 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local al municipiului a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 25 iulie, la ora 13.00.

Programată a avea loc în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” din municipiu, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

1. Raport privind monitorizarea activității asistenților personali desfășurată în perioada 1 ianuarie 2019 - 30 iunie 2019.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al bugetului local, al bugetului activităților finanțate integral din venituri proprii și al bugetului instituțiilor finanțate integral din venituri proprii la data de 30.06.2019.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Registrului local al spațiilor verzi din intravilanul Municipiului Câmpia Turzii.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii numărului cadastral unui imobil.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de începere a lucrărilor de construire a locuințelor pe terenuri atribuite în temeiul Legii nr.15 din 2003.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea PLANULUI URBANISTIC ZONAL pentru lucrarea CONSTRUIRE CREȘĂ, GARD LA STRADĂ, ÎMPREJMUIRE TEREN, AMENAJĂRI EXTERIOARE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI, str.Petru Rareș, nr.5, în municipiul CÂMPIA TURZII, jud. Cluj.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea PLANULUI URBANISTIC ZONAL pentru lucrarea CONSTRUIRE HALĂ INDUSTRIALĂ CU CORP ADMINISTRATIV, CONSTRUIRE BAZIN COLECTARE APE PLUVIALE, CONSTRUIRE REZERVĂ APĂ ȘI CAMERĂ GOSPODĂRIRE REZERVĂ DE APĂ, ÎMPREJMUIRE PROPRIETATE, BRANȘAMENTE ȘI RACORDURI LA UTILITĂȚI ȘI ACCESE AUTO, str.LAMINORIŞTILOR, nr.274A, în municipiul CÂMPIA TURZII, jud. Cluj.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS