Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

VIDEO | Primarul Cristian Matei anunţă alt pas înainte pentru Turda: colectarea selectivă în pofida incapacităţii Consiliului Judeţean Cluj

Administraţie
Tools
Typography

Primarul Cristian Matei a anunţat schimbareaq completă a modului de gestionare a deşeurilor în municipiul Turda prin montarea de containere noi şi curate în în toate punctele de colectare din Turda. Şi asta după ce Consiliul Judeţean Cluj - condus de Păunel Tişe - a eşuat în repetate rânduri să rezolve problema deşeurilor, problemă pe care CJ pare să o fi tot rostogolit încontinuu.

Iată precizările primarului turdean:

Schimbăm complet modul de gestionare a deșeurilor în municipiul Turda! În toate punctele de colectare se montează containere noi și curate!
Din cauza incapacității Consiliului Județean de a construi o rampă de deșeuri pentru toate localitățile din Cluj, toate orașele se confruntă cu un dezastru în ceea ce privește colectarea și transportarea deșeurilor, astfel că firmele responsabile nu reușesc să presteze în mod profesionist aceste servicii.Am stabilit să ne implicăm direct în coordonarea activității companiei PRIVAL și am schimbat containerele din 48 de puncte de colectare până în acest moment, urmând să le schimbăm pe toate. După multe insistențe, am primit abia săptămâna trecută aprobarea pentru a folosi cele peste 400 de containere alocate municipiului Turda de la SMID, proiectul care ar fi trebuit să fie implementat de ani de zile de județul Cluj dar care a fost blocat.
Începând cu 1 iulie, conform reglementărilor impuse de Uniunea Europeană, vom fi obligați să colectăm deșeurile selectiv, motiv pentru care noile containere sunt inscripționate special cu tipul de deșeuri: HÂRTIE, PLASTIC, DEȘEURI MENAJERE.
Ne dorim ca Turda să devină un oraș CURAT și depunem eforturi uriașe pentru asta, atât în ceea ce privește relația cu compania de salubritate cât și volumul de muncă din teren. Vă rugăm să ne ajutați în acest demers și să depozitați deșeurile în mod civilizat la punctele de colectare, conform etichetelor afișate pe pubele.

Aşadar, primarul Cristian Matei invită cetăţenii municipiului Turda să dovedească concret că ştiu să fie civilizaţi şi, prin modul de colectare, să arate că îşi doresc cu adevărat un oraş curat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS