Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Consiliul Judeţean Cluj anunţă: TETAROM I se extinde

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a finalizat investiția „Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I, edificare Clădiri, Extindere şi Modernizare Infrastructură”, proiect european finanțat în proporție de 50% prin intermediul Fondului European de Dezvoltare Regională – Programul Operațional Regional 2007-2013, odată cu această etapă proiectul devenind pe deplin funcțional.

Astfel, în cadrul P.I. Tetarom 1 situat în zona străzii Tăietura Turcului din municipiul Cluj-Napoca, au fost recepționate mai multe obiective care au făcut obiectul acestui proiect european de extindere a infrastructurii de business, respectiv un imobil de birouri cu regim de înălţime D + P + 5E, un sediu administrativ, două hale de depozitare, o parcare auto și un drum tehnic de acces prin spatele halei numărul 2.

În ceea ce privește strict cele patru imobile realizate de Consiliul Județean Cluj, suprafața utilă a acestora este de peste 9.500 de mp.

Finalizarea acestui proiect de aproximativ 10 milioane de euro, după un decalaj de 5 ani datorat alunecărilor de teren din zona Tetarom, e o realizare importantă a Consiliului Județean Cluj care extinde, astfel, capacitatea de găzduire a firmelor și a start-up-urilor”, a declarat Președintele Alin Tișe

Reamintim în acest context faptul că obiectivul general al proiectului de extindere cu 16,8 hectare a Parcului Industrial Tetarom I îl constituie creșterea calității vieții și crearea de noi locuri de muncă prin dezvoltarea structurilor de sprijinire a afacerilor în zona metropolitană Cluj-Napoca. Darea în exploatare a acestor imobile ultramoderne va avea, cu certitudine, un impact semnificativ în ceea ce privește atragerea de noi investiții și accelerarea dezvoltării economice a Clujului.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS