Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Finalizarea lucrărilor de demolare pe terenul destinat realizării Spitalului Regional de Urgență

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de demolare ale clădirilor de pe terenul în suprafață de 14,4 hectare pe care l-a predat Ministerului Sănătății în vederea construirii Spitalului Regional de Urgență Cluj.

Solicităm Guvernului să demareze în regim de urgență realizarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj și să înceapă lucrările de construcție.

Constatăm cu regret că Guvernul nu a finalizat încă Studiul de Fezabilitate pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj.

În acest exercițiu financiar, 2014-2020, nu este prevăzută nicio finanțare pentru acest obiectiv de maxim interes pentru întreaga Regiune de Nord-Vest a țării.

PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN
ALIN TIȘE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS