Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

Strada Nicolae Titulescu, de la stradă de pământ, la infrastructură modernă

Administraţie
Tools
Typography

Odată cu trasarea marcajelor rutiere a fost finalizat ultimul tronson al străzii Nicolae Titulescu din cartierul Șarât care era la stadiul „de pământ”.

Prin intermediul investițiilor publice, realizate atât de Primărie, cât și de partenerii noștri de la Compania de Apă Arieș, strada a primit un nou aspect și a fost dotată cu utilități.

Rețele noi de apă și canalizare, trotuare moderne și un carosabil impecabil sunt acum „normalitate” pe strada care, în trecut, era de pământ.

„Fie că locuiesc 30 de familii sau o singură familie pe o anumită stradă, aceasta trebuie adusă în secolul XXI. Nu putem tolera străzi de pământ, într-un oraș cu asemenea potențial cum este Câmpia Turzii. Tocmai din acest motiv, voi insista pentru asfaltarea fiecărui tronson de stradă din oraș” – Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS