Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

Autoritățile naționale CONFIRMĂ managementul performant al Spitalului din Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Suntem încântați de faptul că Spitalul Municipal „Dr. Cornel IGNA” a fost acreditat în categoria a II-a. Decizia a fost reglementată prin Ordinul ANMCS nr.215/04.07.2024.

Această acreditare este un salt spectaculos de calitate și management, față de încadrarea precedentă (categoria a V-a). De asemenea demonstrează, încă odată, că domnul Adrian Iosif ANTAL este un manager extraordinar, iar echipa de conducere a Spitalului depune toate eforturile în vederea dezvoltării constante a serviciilor medicale livrate.

Niciodată, în cei 13 ani de când se acreditează spitalele din România, unitatea medicală din Câmpia Turzii nu a urcat mai sus de categoria a IV-a de acreditare. Acum, prin decizia luată de Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, Spitalul Municipal „Dr. Cornel IGNA” intră, pentru prima dată în istoria sa, în TOP 10 unități medicale din județul Cluj.

Această reușită medical-managerială se datorează politicilor axate strict pe investiții și dezvoltare, implementate de conducerea spitalului. Practic, pentru a oferi pacienților noștri condițiile cele mai bune, îngrijirea de care au nevoie, calitatea serviciilor și, în special, siguranța, s-au pus în valoare toate resursele spitalului.

La Spitalul Municipal „Dr. Cornel IGNA” pacienții se tratează cu grijă, implicare și devotament, iar decizia ANMCS demonstrează acest lucru!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS