Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

Şedinţă convocată “de îndată” la Turda. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia nr. 629/04.07.2024 a Primarului Municipiului Turda, Consiliul Local Turda a fost convocat de îndată în şedinţă extraordinară pentru vineri, 5 iulie, la ora 10.00.

Programată a se desfăşura online, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

1. Prezentarea și aprobarea procesului verbal al şedinţei precedente;

2. Probleme ale Serviciului Administrație Publică Locală:
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea reorganizării Serviciului Public Parc Zoologic și de Agrement Turda, ca structură fără personalitate juridică, aflată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Turda, județul Cluj. 
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

3. Probleme ale Biroului Resurse Umane:
3.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind unele măsuri referitoare la organizarea și funcționarea Primăriei municipiului Turda, Muzeului de Istorie Turda și Casei de Cultură Turda. 
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

4.Probleme ale Direcției Strategie și Dezvoltare Locală:
4.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea asocierii U.A.T. Municipiul Turda, județul Cluj, prin Consiliul Local al Municipiului Turda, în calitate de membru fondator, cu consiliile locale ale U.A.T. Comuna Călărași, U.A.T. Comuna Mihai Viteazu, U.A.T. Comuna Moldovenești, U.A.T. Comuna Petreștii de Jos, U.A.T.  Comuna Săndulești, U.A.T. Comuna Tureni, în vederea constituirii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară TRANSAR, persoană juridică de drept privat și de utilitate publică.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
4.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea încheierii unui acord de colaborare între UAT Municipiul Turda, județul Cluj și NOVA POWER&GAS SRL.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS