Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, May
87 New Articles

Stadiul actual al proiectului „INSULE ECOLOGICE, DIGITALIZATE ÎN MUNICIPIUL TURDA”

Administraţie
Tools
Typography

Reamintim că am primit finanțarea pentru achiziția a 100 de insule ecologice, digitalizate iar în scurt timp proiectul urmează să fie implementat.

Prin acest proiect, marcăm în linie dreaptă progresul unei dezvoltări durabile a întregului proces de gestionare a deșeurilor.

Cele 100 de insule ecologice vor fi de fapt ansambluri de containere destinate colectării separate a deșeurilor, iar accesul va fi digitalizat pentru persoanele fizice arondate fiecărei zone.

Acest sistem modern și eficient va încuraja o colectare mai responsabilă și facilita implicarea cetățenilor în protejarea mediului înconjurător.

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a inițiat procedura de achiziție centralizată, conform anunțului de participare CN1056042/16.06.2023 - Lotul nr. 5.

Valoarea totală a proiectului este de 8.195.887,00 lei fără TVA, finanțare obținută prin PNRR, componenta C3.

În urma întâlnirilor de lucru cu reprezentanții prestatorului de salubrizare SC Supercom SA și preluării situațiilor centralizate privind cantitățile de deșeuri colectate selectiv, avem acum indicatori esențiali ai proiectului. Aceste discuții precum şi datele colectate şi centralizate  reprezintă un pas important în direcția îmbunătățirii gestionării deșeurilor în municipiul Turda, evidențiind totodată și angajamentul nostru pentru o abordare mai eficientă și sustenabilă a acestei probleme.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS