Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Fri, Sep
76 New Articles

 Concurs online pentru copii: ”Haine din materiale reciclabile”- ediția a II-a

Administraţie
Tools
Typography

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda organizează în parteneriat cu Școala Gimnazială  ”Teodor Murășanu” Turda în perioada 5-6  Iunie 2023 ediția a II-a a Concursului online dedicat Zilei Internaționale a Mediului Înconjurător.

Concursul se adresează elevilor de la  Școala Gimnazială  ”Teodor Murășanu” Turda. Concursul este fost adresat elevilor de la Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” și face parte din Parteneriatul ”Civism, educație și implicare” încheiat în acest an școlar de biblioteca publică turdeană și instituția de învățământ.

Părinții, bunicii sau cadrele didactice care doresc să înscrie copiii sau nepoții la concurs fie postezează pe pagina lor de Facebook fotografia cu copilul costumat și să distribuie postarea în mesaj privat Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda, fie să eticheteze Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda, fie să trimită pe E-mail fotografiile în concurs. La  postare vă rugăm să adăugați numele elevului, clasa și cadrul didactic.

Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook a bibliotecii Joi, 8 Iunie 2023 .

Deac Daniela
Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS