Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Cristian Matei, despre lucrările în cadrul Proiectului Urban 3A

Administraţie
Tools
Typography

Aşa cum şi-a obişnuit urmăritorii, primarul turdean Cristian matei continuă seria de postări pe facebook prin care ţine turdenii la curent cu evoluţia lucrărilor desfăşurate în cadrul diverselor proiecte urbane derulate la nivelul municipiului Turda.

De această dată e vorba de lucrările din cadrul Proiectului Urban 3A.

Iată ce a scris primarul turdean pe reţeaua de socializare facebook:

Odată ce vremea ne-a permis, am reluat lucrările de asfaltare pe care le-am întrerupt în sezonul rece. În prezent, echipele de la Viarom aștern binder-ul pe strada Macilor 15-17. După ce și stratul de uzură va fi așternut, vor fi aplicate marcajele rutiere și vor fi delimitate parcările de reședință.
Aceste lucrări de modernizare sunt realizate în cadrul Proiectului Urban 3A.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS