Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Primăria Turda: Succes zilnic! A 12-a cerere de finanțare aprobată în ultimele 5 zile

Administraţie
Tools
Typography

Marţi, 7 februarie 2023, cererea privind "Înființarea Centrului de Colectare prin Aport Voluntar Turda" a fost aprobată.

Finanțarea a fost obținută prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta 3: Managementul Deșeurilor, cu o valoare totală de 3.830.914,00 lei fără TVA.

Centrul de Colectare prin Aport Voluntar Turda va oferi cetățenilor posibilitatea de a contribui la protejarea mediului prin colectarea separată a deșeurilor care nu pot fi colectate în sistemul door-to-door, precum deșeurile reciclabile și biodeșeurile, precum și alte tipuri de deșeuri speciale: voluminoase, textile, din lemn, mobilă, anvelope, echipamente electrice și electronice, baterii uzate, periculoase, grădina, construcții și demolări.

Prin implementarea acestui proiect vom îmbunătăți substanțial sistemul de gestionare a deșeurilor și totodată, vom reduce impactul negativ asupra mediului și sănătății publice.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS