Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, Feb
122 New Articles

Primăria Turda invită la deschiderea târgului de crăciun

Administraţie
Tools
Typography

Pe pagina sa de facebook, instituţia turdeană invită publicul să participe azi, 5 decembrie, în Parcul Central la deschiderea Târgului de Crăciun, eveniment care va avea loc la ora 18.00.

Seara va debuta cu spectacole “Armonii de iarnă” puse în scenă de Clubul de Dans Phoenix, Clubul de Canto Aria și Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda.
De la 18.30, artista Camelia Crișan va încânta publicul cu un frumos recital de sărbători, iar de la ora 19:00 petrecem ajunul de Moș Nicolae cu îndrăgiții artiști de la Teatrul Național Aureliu Manea Turda.
⛸️Din păcate, având în vedere temperaturile ridicate, patinoarul nu va putea fi deschis mâine. Sperăm ca în această săptămână să reușim să dăm startul sezonului de patinat.

Puteti consulta programul complet al Târgului de Crăciun AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS