Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Încă două succese administrative pentru dezvoltarea Municipiului Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

În această săptămână, domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, a întreprins o vizită la București, pentru parafarea unor acorduri esențiale pentru dezvoltarea pe termen mediu și lung a Municipiului Câmpia Turzii.

Edilul municipiului a semnat contractul de finanțare aferent proiectului „Elaborarea / actualizarea în format GIS a documentelor de amenajare a teritoriului și de urbanism”. Investiția este finanțată prin PNRR și are o valoare de 1.080.804,40 lei.

Această finanțare se adaugă proiectelor „Reabilitare  Conac SZENTKERESZTY – BETHLEN”, respectiv „Construire Creșă în Cartierul Șarât”, rezultând o valoare a investițiilor prin PNRR, de peste 210 de miliarde de lei vechi.

Acest proiect va facilita:

  • ✅Elaborarea mai rapidă a documentațiilor de urbanism;
  • ✅Emiterea mai rapidă a documentelor;
  • ✅Eficientizarea procesului de obținere a avizelor și a autorizațiilor de construire;

De asemenea, a fost semnat Protocolul de colaborare cu CNAIR prin care se va realiza, cu fonduri europene, Studiul de Fezabilitate aferent Centurii de Ocolire a Municipiului Câmpia Turzii.

Practic, odată cu finalizarea lucrărilor la acest tronson rutier, se va realiza o conectare a Autostrăzii A3 cu:

  • ✅ Zona industrială din Municipiul Câmpia Turzii;
  • ✅ Zonele rezidențiale din oraș.

Traficul rutier din interiorul municipiului va fi fluidizat, iar zona de sud a orașului va deveni mult mai atractivă pentru investiții.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS