Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Sat, Dec
145 New Articles

Cristian Matei: La Sala Polivalentă se lucrează pe toate fronturile

Administraţie
Tools
Typography

Echipele Domeniului Public au început să demoleze mai multe clădiri vechi și insalubre pentru a face loc viitoarei parcări care va deservi Sala Polivalentă.

Parcarea va fi extrem de generoasă, cu peste 350 de locuri și va asigura necesarul maxim pentru toți vizitatorii Turda Arena.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi au fost demarate lucrările de demolare a tribunelor fostului teren de fotbal de lângă bazinul de înot didactic. Astfel, se pregătește terenul pentru o nouă investiție, Bază sportivă, construită prin Compania Națională de Investiții.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS