Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

VIDEO | De Ziua Natională de Curățenie, în fiecare an, la Turda sunt zeci de voluntari mici și mari, dornici de schimbare!

Administraţie
Tools
Typography

Chiar dacă ploaia și vremea mohorâtă au încercat să oprească campania Let’s do it,Turda! de anul acesta, nu ne-am dat bătuți.

Am reușit sa colectăm peste 150 de saci plini cu deșeuri din zona malul Arieșului.

Mulțumim colaboratorilor noștri care mereu vin în sprijinul nostru: Domeniul Public, Compania de Apă Arieș, Salina Turda, Transport Urban Public, Garnizoana Turda, Detasamentul de pompieri Turda, Jandarmeria Turda, Poliția Locală, Poliția Municipală, Apele Române, compania Supercom, plus elevi și profesori din școlile turdene.

Încheiem încă o campanie de mediu faină, unde prin implicare și dorința de a face parte din schimbare, reușim ca de la an la an să răspândim un mesaj foarte important: Pentru un mediu mai curat, trebuie să acționăm împreună!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS