Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Lucrări de întreținere pe sectorul de drum județean 107N Valea Ierii – Plopi – Gura Râșca

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere curentă și periodică pe sectorul Valea Ierii – Plopi – Gura Râșca, situat pe drumul județean 107N. Acestea vizează un tronson în lungime de aproape 15 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 14+000 și 28+600.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Ne străduim să îmbunătățim condițiile de circulație pentru toți clujenii. Cât timp vremea ne va permite vom interveni pe cât mai multe drumuri, mai ales în zona de munte și, în mod deosebit, pe sectoarele de drum județean care constituie legături directe între drumurile județene/naționale importante”.

În cadrul lucrărilor vor fi executate o serie de operațiuni de întreținere specifice drumurilor pietruite constând în așternerea stratului de balast, reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră, asigurarea scurgerii apelor din vecinătatea drumului, curățarea șanțurilor și a rigolelor și tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea platformei drumului.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS