Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Festivalul Verde la Turda a continuat cu acțiuni de ecologizare pe Malul Arieșului

Administraţie
Tools
Typography

Au fost colectați aproximativ 80 de saci de pet-uri și deșeuri din plastic. De asemenea, elevii școlilor turdene au desfășurat acțiuni de salubrizare a parcurilor din municipiu.

Mulțumim tuturor elevilor, voluntarilor de la Administrația Bazinală Mureș, echipelor de la Domeniul Public și operatorului de salubritate Supercom.

Pe această cale, facem apel către toți cetățenii să păstreze curățenia orașului și să respecte munca voluntarilor care din respect pentru natură se implică în salubrizarea zonelor verzi din municipiu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS