Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Consiliul Județean a direcționat 32,9 milioane de lei pentru proiectele unităților administrativ-teritoriale din județ

Administraţie
Tools
Typography

Reunit în ședință ordinară joi, 20 ianuarie 2022, Consiliul Județean Cluj a aprobat repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumei de 32.994.000 de lei corespunzătoare cotelor defalcate din impozitul pe venit în anul 2022.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Acești bani sunt mai mult decât bineveniți pentru materializarea proiectelor locale care au cea mai mare nevoie de susținere, care sunt în beneficiul comunităților și care pot aduce plus valoare întregii regiuni.”

Fondurile alocate de forul administrativ județean sunt destinate susţinerii programelor de dezvoltare locală, programelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, precum și cheltuielilor de funcționare pe care unitățile administrativ-teritoriale, în mod justificat, nu le pot finanța din veniturile proprii și din sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS