Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

VIDEO | Cristian Matei, cu ocazia Zilei Armatei României

Administraţie
Tools
Typography

Dragi turdeni,

Ziua de 25 octombrie este ziua în care toată recunoștința noastră se îndreaptă atât spre instituția Armatei Române, dar și spre toți militarii români care cu inima deschisă au depus jurământul pentru apărarea țării noastre.

Devotamentul, onoarea, iubirea față de țară și neam a militarilor noștri au pus bazele unei instituții pe care de la mic la mare o respectăm și iubim cu toții.

Acum 77 de ani, pe data de 25 octombrie se încheiau luptele eroice purtate de armata română pentru eliberarea deplină a teritoriului naţional de sub ocupaţia horthysto-fascistă.

Victoria poporului român de atunci dovedește încă o dată ceea ce armata a facut pentru istoria țării, dar și pentru ca noi toți să ne bucurăm astăzi de o țară liberă.

Desigur, ar fi prea puțin să ne referim doar la acea victorie deoarece de-a lungul timpului, armata română a participat și la alte misiuni pe care le-a încheiat cu succes și care ne-au adus respectul altor state.

Din păcate, victoriile au presupus de multe ori și jertfa militarilor căzuți la datorie, răniți sau dispăruți în misiuni. Astfel, ne rugăm astăzi pentru acești eroi ai țării noastre care sub deviza Onoare și Patrie și-au îndeplinit misiunea nobilă de a apăra unitatea națională şi integritatea teritorială a statului român!

Dragi militari, cu mândrie și respect, vă mulțumim pentru dedicarea de care dați dovadă și vă urăm succes în toate misiunile viitoare.

La mulţi ani Armatei României!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS