Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Şedinţă ordinară a consiliului local Câmpia Turzii pe 28 ianuarie. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 83/22.01.2021 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 28 ianuarie 2021 la ora 13.00.

Potrivit aceleiaşi Dispoziţii, şedinţa este programată să aibă loc în sala “Mircea Mihăşan” a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii şi se va desfăşura cu participarea fizică a consilierilor locali.

Iată ordinea de zi a şedinţei:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării unor părți din excedentul bugetului local rezultat la închiderea exercițiului bugetar aferent anului 2020.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenții și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii ” AMENAJARE CURTE INTERIOARĂ, DESFIINȚARE ÎMPREJMUIRE IMOBIL DIN STR. 1 DECEMBRIE 1918, Nr. 4”.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenții și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii " Reabilitarea parcului "Troiței- Slavă Martirilor Neamului Românesc".
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenții și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii " Modernizare străzi Gheorghe Doja, Petru Rareș, Mihail Sadoveanu și Speranței.".
  5. Proiect de hotărâre privind actualizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenții și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii ”ANVELOPARE IMOBIL DIN STR. GHEORGHE LAZĂR, LICEUL TEORETIC PAVEL DAN”.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii dreptului de folosință gratuită asupra unui teren atribuit în temeiul Legii nr. 15 din 2003.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei unor contracte de închiriere care își încetează efectele pe parcursul anului 2021.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor de închiriere a terenurilor și spațiilor care aparțin domeniului public al municipiului Câmpia Turzii, aflate în administrarea Serviciului Cultură.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului de sponsorizare dintre Municipiul Câmpia Turzii și doamna Adi Cerasela.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului de sponsorizare dintre Municipiul Câmpia Turzii și domnul Mihail Sârbu.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului de sponsorizare dintre Municipiul Câmpia Turzii și doamna Silvia Circo.
  12. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Municipiului Câmpia Turzii pentru participarea la ședința Adunării Generale Ordinare a Acționarilor societății Centrul Agro Transilvania Cluj S.A. din data de 29.01.2021.
  13. Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentanților municipiului Câmpia Turzii în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea PARC INDUSTRIAL CÂMPIA TURZII S.A. pentru aprobarea cesionării contractului de administrare și de prestări servicii conexe nr. 175 din 08.11.2017.
  14. Proiect de hotărâre privind aprobarea rețelei unităţilor de învăţământ de pe raza administrativ -teritorială a Municipiului Câmpia Turzii, care vor funcţiona în anul şcolar 2021-2022.
  15. Proiect de hotărâre privind numirea comisiei de evaluare a ofertelor pentru atribuirea contractelor de concesiune și a contractelor de închiriere a bunurilor proprietate publică și proprietate privată a municipiului Câmpia Turzii.
  16. Raport privind monitorizarea activității asistenților personali desfășurată în perioada 1 iulie 2020-31 decembrie 2020.
  17. Diverse
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS