Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Prefectura Cluj prezintă: Ghid de informare pentru angajatori, în contextul pandemiei de Covid-19

Administraţie
Tools
Typography

Pentru a veni în sprijinul angajatorilor am realizat acest ghid care să îi ajute pe aceștia să prevină infectarea cu Covid-19 a angajaților sau în cazul în care aceștia sunt confirmați pozitiv, pașii care trebuie urmați astfel încât să se limiteze transmisia și să se reducă riscul de contaminare.

Acest material a fost realizat de către Instituția Prefectului-Județul Cluj, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj și Casa de Asigurări de Sănătate Cluj.

Ghidul poate fi consultat aici: https://cj.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/37/2020/11/Ghid-de-informare-pentru-angajatori-in-contextul-pandemiei-de-covid-19.pdf

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS